DESPRE MINE...

CINE SUNT?

Subsemnatul, Gorbe Florian Constantin, declar pe proprie raspundere că m-am născut vesel, iar asta este o boala cronică. Am văzut așadar lumina zilei pe 14 martie 1985 in Vălenii de Munte. 

CU CE MĂ OCUP?

Cu orice aveți nevoie. Ofer servicii de creare și optimizare site-uri, îngrijire grădini si spații exterioare, curățenie, fac cumpăraturi pentru dumneavoastră, împart pliante pentru a vă promova afacerea. Sunt omul potrivit la locul potrivit, când aveți nevoie.

DESPRE MINE...

Am absolvit Scoala de Arte si Meserii, precum și alte cursuri de calificare. Sunt mereu dornic să învăt ceva nou, să muncesc, să ajut oamenii din jur, cu tot ce pot. Port în suflet credința in Dumnezeu si dragostea de oameni.

OPINIILE MELE...

Sunt un om deschis, gata oricând să ajut. Sunt un om care iubește și este aproape de fiecare om.
Cred că împreună, putem face o lume mai bună. Cred că fiecare om este special, în felul lui, și trebuie prețuit așa cum este.

Un om simplu cu o inimă mare...

SCRIE-MI!
 • Mulțumesc, din suflet Dnului Constantin Gorbe Florian ,ptr Site-ul pe care mi l-a creat .
  Colaborez cu el de mai bine de 2 ani si ma declar un client satisfacut. Cu ajutorul lui ,am reusit sa interactionez online cu mai multe persoane, ajuntamdu-i , caritabil.
  Tot el m-a ajutat si cu promovarea in mediul online, a Asociației pe care o conduc.
  Pentru orice tip de cerinta sau problema pe care i-am adresat-o, dnul Gorbe, mi-a oferit solutia potrivita cu promtitudine, intr-o maniera amabila si profesionista. Îl recomand cu drag !
  Asociația înger pentru o zi
 • Domnul Gorbe m-a ajutat cu promptitudine și dedicare de fiecare dată când am avut nevoie. A făcut cumpărăturile și a plătit facturile, fiind foarte atent la fiecare detaliu, întotdeauna corect și de mare încredere. Am apelat de asemenea la dumnealui pentru activități casnice și de grădinărit, pe care le-a îndeplinit întotdeauna cu grijă și responsabilitate.
  Îl apreciez pe domnul Gorbe pentru corectitudinea și seriozitatea dumnealui și îl recomand mereu cu încredere.
  Laura Albu
VEZI GALERIA!
file-emptylicenseuserbriefcase linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram